2013. július 16., kedd

3 módszer,ahogy NE próbálkozz be egy pasinál

Ha megtetszik egy pasi, róla szólhat minden. Ilyenkor az ember megtesz minden tőle telhetőt, hogy a kiszemelt rá figyeljen, és szuper menőnek gondolja.
Most elmondok nektek 3 dolgot,amivel semmiképpen se próbálkozzatok a férfiaknál. : )



Hangos megnyilvánulások
A leggyorsabb, de nem a legjobb módja annak, hogy magadra vond a figyelmet, az, ha mindenkit túlkiabálva beszélsz, nevetgélsz. Így azonban csak azt éred el, hogy túl harsánynak gondolnak majd, és az is megfordulhat a srác fejében, hogy neveletlen vagy.
Talán még ijesztőnek is találhatja a dolgot, és ezzel biztosan elvágod magad nála. Jobb tehát vigyázni a hangerővel, és ha mindenképpen szeretnéd vele tudatni a mondanivalódat, inkább keress alkalmat, hogy nyugodt körülmények között, normál hangon tudjatok beszélgetni. Sokkal vonzóbb leszel, ha csendes, nőies a viselkedésed, és inkább a mondandód tartalmával kelted fel az érdeklődését.



Kitárulkozás
Ha azzal szeretnéd megnyerni magadnak a srácot, hogy minden titkodba beavatod, akkor rossz úton jársz. Erre a dologra is érvényes az, hogy inkább maradj egy kicsit rejtélyes. Ez nem azt jelenti, hogy semmit nem szabad megosztanod vele, mert jó, ha érzi, hogy a bizalmadba fogadtad, de ne felejtsd el, ő nem a legjobb barátnőd. A sok fecsegés és az állandó csajos témák inkább megrémítik a fiúkat.




Utánozás

Ne add fel a saját személyiséged azért, hogy imponálj egy fiúnak. Persze érdeklődhetsz a hobbija iránt, de inkább kedvesen kérdezz tőle, mint hogy te is elkezdj például focizni, amikor nem is vagy sportos alkat.
Még rosszabb, ha egyáltalán nem értesz a sporthoz, és megpróbálsz úgy tenni, mintha a világ legnagyobb szurkolója lennél. Könnyen mellélőhetsz, és a pasi, aki otthon van a témában, messziről kiszimatolja, hogy füllentés van a dologban - ezzel el is ásod magad nála.



Személyes tapasztalatom,hogy ez mind igaz.Fogadjátok meg ti is! : )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése