2013. július 14., vasárnap

Tippek ha esetleg unatkozol nyáron

Nagyba dúl a nyár,te otthon vagy élvezed a megérdemelt pihenést.De mégis unatkozol egy kicsit,ami érthető is hisz szinte semmit se csinálsz.Itt van néhány tipp mit csinálhatsz.
  1. Menj el a barátnőiddel valahova-soha nem árthat ha a barátnőiddel vagy,menjetek el bárhova (moziba,fagyizni vagy mondjuk sétálni).Nem muszáj nagy dologra gondolni elég ha csak elmentek egy játszótérre és kibeszélítek a pasikat vagy mondjuk elmondjátok egymásnak a fontosabb dolgokat amit nem tudtatok még egymásról.
  2. Kreatívkodj-ha van egy kis fantáziád sok jó dolgot csinálhatsz az internet segítségével  (rajzteknikák,ruha átalakítások,saját kezű ékszerek készítése).
  3. Olvass-sajnos mostanában nem annyira népszerű a tinik kőrébe az olvasás,mondjuk szinte mindenki rá kapott a Szent Johanna Gimire.Nagyon jó könyv egy magyar írótól  ami lássuk be nagy csoda.De ne higgyétek,hogy ennél a könyvnél nincs jobb,olvassatok több könyvet.
  4. Táncolj-nincs abba semmi gáz ha csak úgy bekapcsolod a zenét és táncolsz a kedvenc zenédre,zárt ajtó között mindenki szokta csinálni.
  5. Menj strandolni-napsütés,a Balaton,fiúk és napozás kell ennél több?
Remélem tudtam ezzel segíteni valamit azért.Szép nyarat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése