2013. július 27., szombat

Tippek ha buliba mész

Sziasztok!
Mint tudjátok már lassan csak 1 hónapunk van vissza a nyárból.De ez nem azt jelenti,hogy csüggedni kell,sőt élvezd a nyarat amíg lehet ugyanis hamarosan vége lesz.
Ilyenkor szoktak lenni a különböző fesztiválok (pl:Utca zene) amiknek mindig meg vannak a veszélyeik ezért óvatosnak kell lenni.De "vissza fogottabban" is lehet jól érezni magad.Itt van néhány tanács és pár ruha össze állítás ami jó lehet egy ilyen estére.


Tippek:


  1. Ne vidd túlzásba az ivást!-oké tudjuk,hogy nagy a buli jól akarod érezni magad de ne idd le magad a sárga földig!Nem valami szép látvány és ha 18 év alatt vagy nagy bajba kerülhetsz miatta...Csak mértékkel igyál és hidd el sokkal jobb lesz ha vissza tudsz emlékezni az estédre másnap + a rosszul lét is ki lesz húzva a listádból ;) 
  2. Vigyázz az értékeidre!-a fesztiválok nagyon sok ember jár és nagy a nyomor.Ilyenkor van olyan este,hogy néhány fiatal el kezd lopkodni,a nagy tömegbe nem is érheted utol.Ezért ajánlatos oldal táskát vinni magaddal és azt keresztbe fel venni magadon,hidd el lehet,hogy nem néz ki olyan jól mint egy ridikül de biztonságos és sokkal több dolog elfér benne.
  3. Ne fogad el senkitől semmit!-oké ezt gondolom mindenkinek elmondják a szülei,remélem meg is fogadjátok mivel nagyon hasznos tanács!Kitudja mit kevertek úgy az italba azelőtt,hogy odaadták neked.A mai világba nagyon vigyázni a kell egy fiatal lánynak,szóval fogadj szót! ;) 
  4. Táncolj!-oké lehet,hogy hülyén hangzik,hogy táncolj.De ha kedved van ne törődj senkivel csak kezdj el táncolni,az a lényeg,hogy te jól érezd magad a buliba.Más ne érdekeljen!
Ruha összeállítások:






Mint látjátok ezek inkább laza ruha össze állítások,én ezeknek a híve vagyok és nem csak a bulikon.Sokkal könnyebb ezekbe mozogni,mint mondjuk egy rövid szoknyába és magassarkúba.Szerintem egy fesztiválra nem is kell nagyon ki öltözni,érezd magad jól a ruhába,legyél szabad.
Így utoljára jöjjön az a szett amibe teljesen bele szerettem első látásra.


Ennyi volt ez a rész remélem tetszett nektek!Hamarosan vissza térünk cikkel!

Puszi xx 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése